top of page
Search
  • Writer's picturekristjan67

Milliseid suverehvide kaubamärke on võimalik osta rehvidpluss.com e-poest


RehvidPluss.com e-poest leiab laias valikus uus ja soodsaid suverehve. Toome lühikise nimekirja erinevates kaubamärkidest mida me müüme. Uued suverehvid on võimalik meilt osta ka koos rehvivahetusega, meie autokeskused asuvad: rehvivahetus Tallinnas, rehvivahetus Peetris, rehvivahetus Tartus, rehvivahetus Viljandis ja rehvivahetus Pärnus.


TOYO REHVID : Kui osad tootjad soovivad keskenduda kindlale juhtide grupile, siis Toyo rehvide valikust leiab mudeli pea igale sõidukile. Eriti on Toyo fookuses suuremad sõidukid nagu linnamaasturid ja 4x4 maasturid, kuid laia valikut Toyo rehve pakutakse ka väiksema ja keskmise klassi sõidukitele.


BRIDGESTONE REHVID: Jaapani tootja on üks suurimaid rehvitehnoloogiate ja innovatsiooni eestvedajad ning katsetab pidevalt uusi lahendusi, et luua mitte ainult kvaliteetsemad ja võimekamad, aga ka jätkusuutlikumast materjalist rehve. Muideks, ülikvaliteetsete rehvide võrdluse on Bridgestone’i rehvid tihti konkurentidega võrreldes mõistlikumalt hinnastatud.


NOKIAN REHVID: Nokiani rehve ostes ei pea muretsema selle pärast, kuidas rehvid erinevates oludes käituvad või kas tootja lubadused on lihtsalt reklaamitrikid. Tootja tegeleb pidevalt rehvide testimisega ning seda mitte ainult talverehvide puhul. Kvaliteeti kinnitavad nii sõltumatute testijate poolt läbi viidud katsed kui ka klientide ühehäälselt positiivne tagasiside.


MICHELIN REHVID: Michelini rehve tunnustatakse praktiliselt kõikide omaduste eest, mida ühe rehvi hindamisel arvesse võetakse. Paljd Michelini tippmudelid edestavad testides kõiki oma konkurente, olgu selleks Michelin Defender vastupidavuse või Pilot Super Sport suurepärase juhitavuse ja pikema turvise eluea poolest. Vastupidavusest on selgeks näiteks ka see, et just Michelin valiti tootma rehve kuukulguritele.


GOODYAR REHVID: Goodyeari rehvides kasutatakse alati uusimaid originaaltehnoloogiaid, eesmärgiga tagada võimalikult head sõiduomadused ja vastupidavus ning hoida seejuures rehvide müratase ja kütusekulu võimalikult madalana. Tänu pidevale innovatsioonile suudab tootja pakkuda pea konkurentsitut sooritust kõikides eelmainitud kategooriates.


CONTINENTAL REHVID: Kvaliteetsetest rehvidest rääkides ei saa kuidagi Continentali nime välja jätta. Tänu äärmiselt põhjalikule kvaliteedikontrollile ja pikaaegsele kogemusele kuuluvad täna nii Continentali suve- kui talverehvid oma kvaliteedi poolest maailma tippklassi – seda nii sõiduomaduste kui ka madala mürataseme ja hea kütuseefektiivsuse poolest.


PIRELLI REHVID: Pirelli rehvidega käivad juhitavus ja haarduvus käsikäes. Uuenduslike kummisegude ja assümeetrilise mustri tõttu hoiavad rehvid oma tugevust ka kõige karmimates oludes. Samuti on Pirelli alustaladeks olnud vastupidavus ja turvalisus, mistõttu on nende rehvidel reeglina pikimaid eluigasid kogu rehvitööstuses.


SAVA REHVID: Sava valikust leiab rehve igas hinnaklassis, mis annab juhtidele võimaluse valida täpselt enda vajadustele ja võimalustele sobivad jooksud. Eriti märkimisväärne on Sava keskklassi rehvide valik, mis jääb hinnatasemelt tihti konkurentidest alla, ent pakub samaväärset või paremat sooritust ja Savale omast tunnustatud vastupidavust.


HANKOOK REHVID: Hankooki tootevalikust leiab laia valiku erinevat tüüpi ja suve- ja talverehve. Rehvitootja on aastate jooksul oma valikut peensusteni täiustanud, pakkudes rehve mitte ainult igas kategoorias, vaid kõigis neis ka mitmeid eri mudeleid. See tähendab, et saad alati valida mudeli, mis vastab sinu vajadustele ning sinu auto eripäradele ja nõudmistele ilma, et sealjuures tuleks kvaliteedilt kompromisse teha.


WINRUN REHVID: Hiina tootjad on viimastel aastatel hakanud pakkuma järjest kvaliteetsemat toodangut, millest annab selgelt märku ka riigist pärit brändide tubli sooritus erinevatest katsetustes. Winrun on oma rehvide puhul järgimas samasid põhimõtteid, panustades soodsa hinnaklassi kõrval ka turvalisusele ning kvaliteedile – tegu on rehvidega, millega saab muretult sõita mitu hooaega, kartmata seejuures probleeme.


YOKOHAMA REHVID: Kogu Yokohama rehvivalikut iseloomustab orienteeritus kvaliteedile ja heale juhitavusele, mille tagavad peensusteni täiustatud segud, kvaliteetsed materjalid ja tugev struktuur. Kvaliteedist annavad tunnistust ka suur hulk erinevaid koostöid, mida tootja on motospordis teinud ning ühtlasi suurepärased sooritused erinevates rehvikatsetes. Yokohama on rehv inimesele, kes otsib alati vankumatut kvaliteeti.


TRIANGLE REHVID : Triangle rehvid on mõeldud igapäevaseks sõitmiseks. See tähendab, et rehvid on loodud klassikalistesse oludesse ja nende valikust leiab rehve nii sõiduautodele ja linnamaasturitele kui ka kaubikutele ja bussidele. Ühtlasi on Triangle rehvidel lihtne ja probleemidevaba 30-päevane tagastamispoliitika


SAILUN REHVID: Kui tavaliselt rõhuvad tootjad hinnale või kvaliteedile, siis Sailuni rehvid on fookusesse võtnud mõlemad aspektid. Rehvid pakuvad head sooritust ning vastupidavust, kuid on hinnalt pigem sarnasemad teistele Aasia brändidele kui Euroopa või Ameerika Ühendriikide tootjatele. Sailuni rehvid on oma kvaliteeti tõetanud mitmetes suurtes ja tunnustatud rehvitestides.



12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page