top of page
Search
  • Writer's picturekristjan67

Midagi igale autosõbrale: Rehvid Plussi e-poest leiab nüüd kõike, mida autoomanik vajab

Autosõprade elu muutub hulga lihtsamaks, kuna lisaks suurimale velgede ja rehvide valikule leiab Rehvid Plussi e-poest nüüd ka pea täieliku valiku kõigest muust olulisest, mida autoomanikul aastaringselt vaja võib minna – esikohal on seejuures kvaliteet, lai tootevalik ja taskukohased hinnad.


Tootekataloogi koostamise juures on pandud oluline rõhk laia, kvaliteetse ning taskukohase valiku pakkumisele, mille puhul on arvesse võetud autoomanike hooajalisi ning igapäevaseid vajadusi, aga ka mehaanikute, professionaalide ning kogenumate isetegijate nõudmisi.


Täienenud veebipoe tootevalik töötab sümbioosis Rehvid Plussi senise pakutuga, seega saab lihtsa vaevaga lisada ostukorvi talvistesse tingimustesse hästi sobivad rehvid, aga lisada juurde ka kõik muu, mida talvel vaja võib minna – lumelabidad, krokodillid või isegi lukusula. See-eest äsja alanud sügishooajaks saab kiirelt ja mugavalt tellida uued kojamehed, porimatid või öökülmade jaoks sobiliku talvise klaasipesuvedeliku.



Niisamuti on võimalik lõigata kasu Rehvid Plussi teenindussalongidest – leides veebipoest endale näiteks katuseraami või suusaboksi, piisab vaid aja broneerimisest ning kogenud meistrid saavad muude hooldustööde läbiviimise kõrval aidata ka lisavarustuse paigaldamisega.



5 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page